Specialist in faciliteren

Betaal als zelfstandige niet te veel belasting: room je winst voor het eind van het jaar af

Ben je zelfstandige en wil je je vakkennis uitbreiden dan zijn deze kosten nog steeds voor 100 % aftrekbaar als zakelijke kosten. Lees hier meer over op de site van de Belastingdienst. Alleen als je nieuwe kennis wilt verwerven is dat niet mogelijk.

Gelukkig heb je in heel veel beroepen kennis van faciliteren nodig om goede meetings te kunnen begeleiden. Je kunt faciliteren zien als het hart van een margrietje. De bloemblaadjes zijn de verschillende beroepsgroepen die gebruik maken van deze kennis en tools. Denk aan projectleiders en – managers, scrum masters, teamcoaches, trainers, consultants, organisatie adviseurs, teamleiders van zelfsturende teams, beleidsadviseurs, …..

Kleinschaligheidsaftrek

Bovendien kun je gebruik maken van de extra kleinschaligheidsaftrek: als je in een jaar meer dan € 2.400 investeert dan krijg je naast de normale afschrijving een extra kleinschaligheidsinvesteringsaftrek van 28% op het hele geïnvesteerde bedrag. Stel je investeert voor € 2.500 dan kun je naast de gewone afschrijvingen in 2022 nog eenmaal de extra kleinschaligheidsinvesteringsaftrek claimen voor een bedrag van € 700 (28 % van € 2.500).

De Facilitation Academy helpt je graag

Bij de Facilitation Academy kun je in 2022 een training voor 2023 boeken en betalen in 2022.

Dat gaat heel eenvoudig

Meld je aan voor de training en zet bij de opmerking: “Ik wil nog in 2022 betalen”. We verwerken je aanmelding en sturen je de factuur per ommegaande toe.