Specialist in faciliteren

Coachingskalender 2023 ligt in de boekhandel

Oplettende lezertjes hebben hem natuurlijk al zien liggen: de Coachingskalender 2023.

Voor de achste achtereenvolgende jaar hebben trainers bij de Facilitation Academy – Theo Hoogink, Nel Mostert, Ocker Repelaer van Driel en Henri Haarmans – 21 bijdrages geschreven.

Publicatieschema

Je vindt onze bijdrages in de kalender op 16 januari , 13 februari, 20 maart, 10 april, 15 mei, 22 mei, 23 mei, 24 mei, 25 mei, 26 mei, 27 mei, 28 mei, 29 mei, 30 mei, 31 mei, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 03 juli, 10 juli, 07 augustus, 02 oktober en 06 november.

Voor het tweede jaar in successie

En daar zijn we  nog trotser op dan vorig jaar, een summer course geschreven door Theo Hoogink en Henri Haarmans over Logische Niveaus van leren en veranderen van Bateson. Je vindt ze van 22 mei t/m 31 mei in de kalender.
Bovendien staat er op 5 maandagen van af 12 juni een mini course in over het creatieve proces. Vanaf 19 juni t/m 10 juli zijn het vier verschillende werkvormen.

Natuurlijk verschijnen onze bijdrages op de dag van verschijnen in de kalender op onze site als nieuwsbericht.

De coachingskalender

Al twintig jaar een trouwe metgezel voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien. In beweging blijven in werk en leven, hoe doe je dat? Er is geen standaardrecept voor: ieder mens, ieder team, iedere organisatie is nu eenmaal anders en krijgt van andere dingen energie. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Van maandag tot en met vrijdag duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisies. De teksten zijn soms prikkelend, soms inspirerend, soms ergerniswekkend, maar altijd voer voor goede gesprekken. Of je nu coach, manager, hr-professional of adviseur bent: 2023 wordt het jaar waarin je jezelf kunt uitdagen, kunt doordenken, geïnspireerd raken en je creativiteit ontwikkelen. Niet in je eentje, maar juist met anderen. Houd de kalenderblaadjes dus vooral niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging. Francine ten Hoedt is oprichter van Hat Trick Consultancy. Ze is conflictcoach, spreker en auteur. De Coachingskalender schrijft ze samen met andere auteurs uit diverse disciplines, wat garant staat voor de veelheid aan invalshoeken in deze kalender.

Aanschaffen

Je kunt de Coachingskalender aanschaffen bij de betere boekhandel en natuurlijk ook op Managementboek.

Of kom naar het inspiratiefestival op 25 november en ontvang een voucher om de kalender tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen..