Specialist in faciliteren

Coachingskalender 2023 Nu te koop

Hij is nu al te koop: de coachingskalnder 2023 – Gooi de trossen los.

Ook in 2023 leveren trainers van de Facilitation Academy (Theo Hoogink, Henri Haarmans en Nel Mostert) weer diverse bijdrages.

Zo vind je in mei een mini cursus ‘Logische Niveaus’. De logische niveaus helpen je bij leren en veranderen in organisaties. Tijdes de training ‘De Magie van Effectieve Vragen Stellen’ besteden Theo Hoogink en Henri Haarmans uitgebreid aandacht aan dit heel goed toeapasbare model.

Je vindt de kalender num in ieder geval al bij de Bruna:

Al twintig jaar een trouwe metgezel voor iedereen die coacht, gecoacht wordt of geen coach meer kan zien. In beweging blijven in werk en leven, hoe doe je dat? Er is geen standaardrecept voor: ieder mens, ieder team, iedere organisatie is nu eenmaal anders en krijgt van andere dingen energie. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten, opdrachten en oefeningen om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Van maandag tot en met vrijdag duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisies. De teksten zijn soms prikkelend, soms inspirerend, soms ergerniswekkend, maar altijd voer voor goede gesprekken. Of je nu coach, manager, hr-professional of adviseur bent: 2023 wordt het jaar waarin je jezelf kunt uitdagen, kunt doordenken, geïnspireerd raken en je creativiteit ontwikkelen. Niet in je eentje, maar juist met anderen. Houd de kalenderblaadjes dus vooral niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging. Francine ten Hoedt is oprichter van Hat Trick Consultancy. Ze is conflictcoach, spreker en auteur. De Coachingskalender schrijft ze samen met andere auteurs uit diverse disciplines, wat garant staat voor de veelheid aan invalshoeken in deze kalender.