Specialist in faciliteren

De metamodel vragenzoeker deel 2

Metamodel vragenzoeker deel 2

Van 22 juni t/m 3 juli hebben we in de Coachingskalender 2022 11 – Metamodel stukjes geschreven. Het helpt je om veel sneller verdieping in je gesprekken aan te brengen en nauwkeurig info te verzamelen over de belevingswereld van je gesprekspartner(s). Dat maakt gesprekken leuker en meer verdiepend.

We maken het nog leuker. Hieronder staat een uitspraak van een opdrachtgever. Laat je opgedane kennis erop los en stel metamodel vragen.

Ontvlam jezelf

“Ik heb je ontboden omdat ik wil dat jij het project tot het revitaliseren van die specialproducts-lijn gaat uitvoeren. De manager van die lijn gaat dat steeds uit de weg en z’n club is daar niet toe in staat. Onze financiën staan er daardoor niet goed voor. Zeker nu de energie zo duur is geworden is het de hoogste tijd. Ik zie dat je er vragen over hebt maar jouw kantoor is goed in deze opdrachten. Want dat project in de chemie hebben jullie ook succesvol gedaan. En ja, binnen het personeel zal er weerstand zijn, maar dat gaat immers altijd zo.”

Meld je uiterlijk 12 juli 2022 aan voor de training ‘De Magie van effectieve vragen stellen’ en vul bij aanvullende factuurgegevens jouw vragen (genummerd naar de metamodel vragen) in. Voor iedere goede vraag krijg je € 10 korting (met een maximum van 50) op onze 1-daagse fysieke of 3 x 2,5 uur Zoomtraining.

Of lukte het toch nog niet?
Wat weerhoudt je en schrijf je in voor de training? ‘De Magie van effectieve vragen stellen’.
P.S. Inschrijven voor de fysieke training kan t/m 30 september en voor de Zoom training t/m 1 november.

Deze summercourse is geschreven door Theo Hoogink en Henri Haarmans.

Lees hier meer over het metamodel.

Naar de de training