Integraal en optimaal begeleiden van groepen

De gerestylde site van de Facilitation Academy is live

De site van de Academy is inmiddels 2 jaar oud, dus tijd voor een restyling. Dit heeft ook te maken met het aantal trainingen die we aanbieden.

Het eerste dat opvalt is dat home-page volledig gerestyled is. Hij is compacter en meer visueel geworden, maar hij bevat nog steeds dezelfde informatie.
Verder is de nieuwspagina aangepast. Ook deze is meer visueel geworden en je kunt nu categorieën berichten selecteren.
Tenslotte heeft de trainingspagina een andere, meer overzichtelijke, opzet gekregen door de trainingen te verdelen over vier soorten.

Soorten trainingen
  1. Overall trainingen zijn bedoeld voor iedereen die verschillende type meetings van intake t/m afronding wil leren faciliteren. Bijvoorbeeld brainstorms, workshops.
  2. Trainingen voor een specifieke rol zijn bedoeld voor iedereen die een rol vervult en in die rol wil faciliteren. Bijvoorbeeld een HR manager, een scrum master, een PMO’er.
  3. Trainingen met een specifiek onderwerp zijn bedoeld voor iedereen die zich in één specifiek onderwerp of methode binnen faciliteren wil verdiepen. Bijvoorbeeld ‘Omgaan met lastig gedrag’, ‘Socratisch modereren’.
  4. Trainingen voor een specifieke Meeting zijn bedoeld voor iedereen die een bepaald type meeting wil leren faciliteren. Bijvoorbeeld vergaderingen, sub sessies op een congres.