Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Bedankt dat je de evaluatiewerkvormen aangevraagd hebt.

Ik heb je ook drie tips beloofd.

Tip 1

Wil je meer werkvormen leren en er mee oefenen. Dat kan. Bij de Facilitation Academy geven we een eendaagse training ‘Wijs met Werkvormen‘. Je krijgt van ons een set met werkvormen en daarmee ga je samen met de andere deelnemers oefenen. De werkvormen zijn bruikbaar in de check-in, het inhoudelijke deel van de meeting en de check-out. Ook krijg je tips om werkvormen te twisten, zodat ze niet sleets worden.

Naar de training

Tip 2

Speciaal voor projectleiders, -managers en andere project professionals bieden we een tweedaagse training met werkvormen aan. Deze werkvormen kun je gebruiken om de standaard PM-producten, zoals doel en scope, stakeholder-analyse, risico-analyse, planning en evaluatie met je team te maken. De training ‘Creatieve Aanpak voor Projecten‘ daagt je uit om op een andere manier de producten te maken. Aan de hand van een centrale case oefen je met de werkvormen en ga je ervaren dat je inderdaad andere en betere resultaten krijgt.

Naar de training

Tip 3

Als facilitator, trainer, of begeleider van groepen loop je wel eens tegen een struikelblok aan. Bij de Facilitation Academy willen we je helpen deze struikelblokken weg te nemen. Op 6 mei organiseren we een Verdiepingsmiddag. Als je je aanmeldt, geef je jouw struikelblok op. Aan de hand van de struikelblokken die wij ontvangen, gaan we de middag vormgeven. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de middag kost maar € 35 excl. BTW.

Naar de Verdiepingsmiddag

Tip 4

Als laatste tip natuurlijk de beloofde werkvormen.

Download de werkvormen