Specialist in faciliteren

Laat je inspireren

Bij de Facilitation Academy geloven we in de kracht van het delen van inspiratie. We hopen dat je hier een bron vindt van creatieve ideeën en waardevolle inzichten om je te ondersteunen in je facilitatiereis. We willen een aantal inspiratiebronnen speciaal onder je aandacht brengen:

Het Inspiratiefestival Faciliteren

Twee keer per jaar organiseren we een halve dag waarmee je laagdrempelig kennis kunt maken met allerlei vernieuwende facilitatietechnieken. Onze trainers dagen zichzelf uit en maken een workshop passend binnen het thema van het festival. Wat je mag verwachten? Handvatten voor iedereen die soms, regelmatig of vaak groepen begeleidt. Ontdek sprankelende werkvormen en manieren hoe je de impact van bijeenkomsten vergroot. Altijd leren we van elkaars inbreng. Het Inspiratiefestival biedt een schat aan kennis en inspiratie.

Het Online Facilitation Café

Eén klik op de knop en je zit samen met je vakgenoten aan de stamtafel in het online café. Wij zorgen voor een interessant onderwerp en nodigen regelmatig een expert uit om het over een onderwerp te hebben. Het is een speelse en eenvoudige manier om je faciliteerskills te verrijken, te netwerken, ideeën uit te wisselen en vraagstukken te bespreken met andere facilitators. Wees welkom!

Werkvormen

Neem een kijkje bij onze interactieve werkvormen, ontworpen om elke bijeenkomst tot leven te brengen. Van creatieve setting-the-scene werkvormen tot het ontlokken van diepgaande dialogen, onze toolbox staat garant voor betrokkenheid en innovatie bij elke sessie.

Struin gerust ook door de andere inspiratie items: boeken, publicaties, blogs, vlogs en modellen. Laat je inspireren en gebruik het om van jouw volgende bijeenkomst een sprankelend succes te maken.