Specialist in faciliteren

Vergroot je kennis van het begeleiden van Online Meeting

Het is hard gegaan de laatste weken: van het ene op het andere moment zijn alle face2face meetings vervangen door online meetings. Je hebt vast al kennis gemaakt met deze nieuwe manier van vergaderen, overleggen of brainstormen. En, hoe ging dat? Wat werkte wel en wat werkte niet?

Bij de Facilitation Academy hebben we de kennis over het faciliteren van online meetings gebundeld in een handleiding, een online seminar-reeks en een training. Jij kunt daar gebruik van maken. We hebben een aantal aantrekkelijke opties voor je:

Kies je voor optie 1, dan ontvang je eenmalig vier hoofdstukken van de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’. Hierin staan een aantal basis tips voor het goed ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van een online meeting. Deze handleiding omvat 31 pagina’s.

Ja, ik kies voor optie 1

Kies je voor optie 2, dan ontvang regelmatig (tot nu toe elke week) t/m 31-12-2020 een bijgewerkte versie van de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ en een set met werkvormen die online uitgevoerd kunnen worden. De handleiding omvat bij versie 8 72 pagina’s. de set met werkvormen bevat 47 werkvormen.

Ja, ik kies voor optie 2

Bij optie 3 krijg je naast de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ en de set met werkvormen een training bestaande uit drie online seminars van 2 uur. In de seminars behandelen we de theorie uit de handleiding en heb je de mogelijkheid vragen te stellen. De seminars zijn interactief en geven daardoor handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Ja, ik kies voor optie 3

Bij optie 4 krijg je de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ en de set met werkvormen een eendaagse training. In de training lichten we de theorie toe en krijg je de mogelijkheid zelf te oefenen met het begeleiden van een online meeting. Het theorie deel tijdens de training wordt face2face gegeven. Daarna ga je zelf aan de slag en begeleid je een online meeting. Op je optreden krijg je vanzelfsprekend reflectie van de andere deelnemers en de trainers.

Ja, ik kies voor optie 4

Bij optie 5 tenslotte kun je, na het voltooien van optie 3 of optie 4, je eerste ontwerp van een meeting ter intervisie voorleggen aan de trainers.
Als je voor deze optie kiest, meld je dan aan voor optie 3 of 4 en geef bij de opmerkingen aan dat je ook gebruikt wilt maken van de intervisie optie.