Specialist in faciliteren

Laat je POB van 2022 niet verdampen

Als je bij een organisatie of bedrijf werkt beschik je mogelijk over een Persoonlijk Opleidings Budget. Dat budget kun je jaarlijks aan één of meer opleidingen besteden. Dat is heel positief. Het nadeel van het budget is vaak dat niet besteed budget aan het eind van het jaar vervalt. Dat is jammer. Soms is ook het budget niet toereikend voor de investering voor een training.

Bij de Facilitation Academy denken we daarom met je mee:
  1. Heb je nog POB van 2022 over en wil je in 2023 een training bij de Facilitation Academy volgen, dan kun je daarvoor je POB van 2022 gebruiken.
    Meld je aan voor de trainingen en zet bij de opmerking: “Ik wil nog in 2022 betalen”. We verwerken je aanmelding en sturen je de factuur per ommegaande toe.
  2. Wil je in 2023 een training bij ons volgen en is je POB van één jaar niet voldoende voor de training, dan kunnen we de factuur voor de training splitsen over twee jaar.
    Meld je aan voor de training en zet bij de opmerking: “Ik wil in 2022 € xx,xx betalen en het restant in 2023”. We verwerken je aanmelding en sturen je de factuur van € xx,xx per ommegaande toe. In Januari ontvang je de factuur voor het resterende bedrag. Bij xx,xx vul je het bedrag in dat je in 2022 wilt/kunt betalen.