Specialist in faciliteren

Laat je opleidingsbudget niet verdampen met deze tip!

Werk je bij een bedrijf dan krijg je vaak per jaar een opleidingsbudget voor het volgen van trainingen en opleidingen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat bedrag is per jaar beperkt en soms kosten trainingen meer dan je aan opleidingsbudget hebt. Je kiest dan voor een andere goedkopere training of volgt helemaal geen training. In de laatste situatie verdampt je opleidingsbudget. Dat is zonde.

Splitsen van de kosten over twee jaar voorkomt verdampen van je opleidingsbudget

De Facilitation Academy helpt je om te voorkomen dat ook jouw opleidingsbudget verdampt. Je kunt je nu inschrijven voor een opleiding die in 2018 gegeven wordt en de betaling spreiden over twee termijnen: 2017 en 2018.
Dat gaat heel eenvoudig: je schrijft je in voor de opleiding of training van je keuze en je geeft bij je inschrijving in het opmerkingenveld aan welk deel je in 2017 wilt betalen en welk deel in 2018.

Je krijgt van ons direct een factuur voor het bedrag dat je in 2017 wilt betalen. Begin januari 2018 krijg je de tweede factuur met daarop het restant bedrag. Zo voorkom je dat je opleidingsbudget verdampt en kun je toch de door jou gewilde training in 2018 volgen.

Op onze opleidingspagina vind je alle opleidingen en trainingen die wij geven.

Het kan voorkomen dat de training nog niet gepland is. Is dat het geval, stuur ons dan via contact een bericht en wij nemen contact met je op.