Specialist in faciliteren

We geven een breed scala aan trainingen voor zowel beginnende als ervaren facilitators: van basiskennis en verdieping tot manieren om je eigen creatieve werkvormen te ontwikkelen. We leren je werken met stiften en geeltjes, maar ook met gespreksvormen, tekeningen, storytelling en theater. De trainingen hebben we gegroepeerd op de volgende hoofdlijnen:

  • Zoek je een goede eerste training om te starten met faciliteren? Of heb je al wat meer ervaring en wil je je basiskennis juist verdiepen? Kijk kijk dan in het blok ‘Basisvaardigheden’.
  • Wil je je arsenaal aan werkvormen uitbreiden? Kijk dan in het blok ‘Creatieve werkvormen’.
  • Werk je met teams en ben je op zoek naar effectieve vormen om je sessies vorm te geven en zo het team te versterken? Dan vind je in het blok ‘Begeleiden van teamsessies’ wat je zoekt.
  • Ben je op zoek naar nieuwe manieren om gesprekken en dialogen in goede banen te leiden? Kijk dan in het blok ‘Begeleiden van dialogen’.

Zoek je training op een specifiek onderwerp en kun je het in het overzicht zo snel niet vinden? Neem even contact op, maatwerk is (bijna) altijd mogelijk.