Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Protocol Veilig Trainen (update 29-09-2021)

Tijdens onze trainingen staat de veiligheid van de deelnemers en onze trainers voorop. Wij doen er dan ook alles aan om onze trainingen veilig te laten verlopen door een goede voorbereiding en begeleiding. Om die reden hanteren we het Protocol Veilig Trainen van 25 september 2021, zoals dat door de NOBTRA (Nederlandse Orde van BeroepsTRAiners) opgesteld is. Al onze trainers committeren zich aan dit Protocol. Voor meer informatie over dit protocol zie de site van de NOBTRA.

Let op: Bij een professionele accommodatieverschaffer of horecagelegenheid is vanaf 25 september 2021 een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Als opleider maken we namelijk gebruik van de horecavoorzieningen.

Voorafgaand aan de start van de training (meestal ongeveer één week voorafgaand aan de eerste trainingsdag) ontvangt elke deelnemer de laatste informatie over de training. Met deze mail worden de volgende bijlages meegestuurd:

  1. Het Protocol Veilig Trainen resp. het Protocol SafeTraining;
  2. De Corona Veiligheidsinstructies van 13 oktober 2020, zoals deze door NOBTRA zijn opgesteld;
  3. De Infographic Veiligheidsinstructies zoals deze door de NOBTRA opgesteld is;
  4. De instructie van de locatie waar de training plaatsvindt. Een voorbeeld hiervan is de Coronabrief Kontakt der Kontinenten (de locatie waar veel van onze trainingen plaatsvinden) en de Factsheet coronamaatregelen.
Gratis opt-out als je Corona-positief bent

Mocht vlak voor de training blijken dat je Corona positief getest bent of één of meer van je huisgenoten zijn Corona positief getest, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We gaan er van uit dat je niet naar de training komt. Je inschrijving zetten we zonder kosten door naar de eerstvolgende editie van die training.