Specialist in faciliteren

Provincie Limburg, Eyeon en Speedlink kiezen voor de Facilitation Academy

Vandaag (vrijdag 14 april) hebben bovengenoemde drie organisaties voor een in-company opleiding bij de Facilitation Academy gekozen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Bij de provincie Limburg gaan we de organisatie adviseurs opleiden. Na de opleiding worden zij ingezet als facilitator bij de uitrol van een nieuwe werkomgeving voor alle medewerkers bij de provincie. In de speciaal voor de provincie ontwikkelde training staat de eigen case van de provincie centraal. We laten de adviseurs de workshops voor de uitrol tijdens de training ontwerpen en uitvoeren. Aan het eind van de training zijn de workshops klaar voor gebruik in de organisatie.

De medewerkers bij Eyeon hebben in hun persoonlijk ontwikkelingsplan aangegeven dat zij meer kennis willen hebben en meer ervaring willen opdoen met facilitatietechnieken. Om deze technieken vervolgens in hun werk bij middelgrote en grote bedrijven in te kunnen zetten. We hebben voor Eyeon een training op maat ontwikkeld waarin zij inzicht krijgen in de opbouw van een workshop en waarin zij een aantal belangrijke werkvormen leren toepassen.

Bij Speedlink wil men starten met projectmatig werken. De Facilitation Academy verzorgt hier een kennismakingstraining projectmatig werken waarin we de medewerkers kennis laten maken met de basisprincipes van projectmatig werken.