Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Vergadertraining en rondleiding door de vergaderstad van Nederland Den Haag

De Facilitation Academy is de enige die deze unieke combi aanbiedt:

  • ‘s Ochtends samen met je team een vergadertraining ‘Resultaatgericht Vergaderen‘.
    Samen met je team stel je de belangrijkste valkuilen van jullie vergaderingen vast en je bedenkt er, al dan niet behulp van de tipkaarten, oplossingen voor.
  • Een lunch op een mooie en inspirerende locatie in den Haag
  • ‘s Middags een rondwandeling door de vergaderstad.
    Hierbij komt de gids terug op de valkuilen die jullie in de ochtend genoemd hebben. Hierdoor beklijven de valkuilen nog beter.
  • Afsluitend een borrel.
Resultaat

Aan het eind van de training zijn de eerste verbeteracties geïnitieerd en gaat het team vervolgens zelf aan de slag met het vergaderspel om een verbetercyclus in gang te zetten.

Deze training wordt alleen in-company gegeven
Den Haag
Vergadertraing: 4 uur | Stadswandeling: 2 uur
Maximaal 10 deelnemers
Voor wie

Deze special is bedoeld voor teams die het nuttige willen verbinden met het aangename. Ze willen in één dag een stap zetten in efficiënter, resultaatgerichter en leuker vergaderen. Maar bovendien ook een leuke dag met elkaar hebben.

Investering

Deze special wordt helemaal op maat gemaakt. De prijs hangt dan ook sterk af van het totale arrangement waarvoor gekozen wordt.

In-company

De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring


Download de folder

De trainer(s)

Judith de Jong

faciliteert workshops en geeft trainingen. Hierbij helpt ze de deelnemers om uit hun routines te stappen. Ze is op haar best als het lukt om mensen te laten samenwerken en ze in flow te brengen. Hoe ze dat doet? Ze biedt structuur als dat nodig is en daagt je uit om jezelf te stretchen.

Henri Haarmans

daagt tijdens een training deelnemers uit het beste van zichzelf te laten zien. Net een stapje verder te gaan waardoor ze echt leren.

Jacqueline Alders

deelt als stadsgids haar liefde voor de mooie stad Den Haag. Ze leidt je langs bekende en onbekende plekken. Ze laat je zien dat groepsprocessen van alle tijden zijn. Maar ook dat het leuk is om meer van de geschiedenis van mensen en gebouwen te weten.

Wat klanten ervan vinden


Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.