Specialist in faciliteren

Train je skills in het begeleiden van Online Meetings voor je te laat bent

Nu de Corona crisis in de tweede golf is gekomen, zal het aantal online meetings niet verminderen, maar waarschijnlijk alleen maar toenemen. Anders dan met de eerste golf kom je er als begeleider van een online meeting niet meer mee weg dat je geen ervaring hebt met het online begeleiden.

Bij de Facilitation Academy bieden we je daarom ook maximale ondersteuning aan om jezelf te trainen met zowel een handleiding als een training.

Digitale handleiding

Met de digitale handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ bieden we je een naslagwerk waarop je altijd kunt terugvallen. In 11 hoofdstukken leggen we je uit wat er allemaal komt kijken bij het begeleiden van een online meeting. Als je een abonnement neemt op deze handleiding ontvang je tevens het werkboek ‘Online Werkvormen’. In dit werkboek staan meer dan 55 werkvormen die je online kunt toepassen. Meer informatie vind je op de bij Handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’.

Online training

Neem je informatie liever tot je door voorbeelden te zien en er zelf een keer mee te oefenen, dan is de online training ‘Faciliteren van Online Meetings’ echt iets voor jou. Tijdens het eerste blok demonstreren we het gebruik van diverse tools en ervaar je als deelnemer hoe deze tools werken. In het tweede blok ga je zelf met één van de tools aan de slag en begeleid je een mini-workshop. Deze mini-workshop wordt na afloop met elkaar besproken. Je krijgt tips over het gebruik van het tool en jouw begeleiding. Bij deze training ontvang je natuurlijk gratis de digitale handleiding en het werkboek. De training wordt zowel als open inschrijving als in-company gegeven. Meer informatie over de training en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op de trainingspagina.

Goed om te weten

Zowel de handleiding en het werkboek zijn het Nederlands en het Engels beschikbaar en de training wordt ook in beide talen gegeven. Meer informatie vind je op de pagina van de manual en op de pagina van de course.