Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Arjan van Bommel

Wie is 

Arjan van Bommel MA (1968) studeerde in Leiden organisatiepsychologie (specialisaties: opleiden en leren in arbeidsorganisaties, organisatieontwikkeling en veranderkunde). Daarnaast heeft hij twee jaar aan de TU Delft gestudeerd. In Delft heeft hij kennis opgedaan met productontwikkeling en engineering. Zijn achtergrond als organisatiepsycholoog is zichtbaar in zijn aanpak van communicatie- en gedragsgerichte training van professionals.

Hij is zelfstandig learning consultant, managementtrainer, organisatiepsycholoog, docent en ondernemer. Hij heeft 20 jaar ervaring binnen projecten, programma’s en projectmatig werkende organisaties. Hij heeft een eigen opleidings- en adviesbureau en doceert aan het Hoger Onderwijs. Door het werken met projectmanagers, programmamanagers, lijnmanagers, trainers en consultants beschikt hij over een brede praktijkkennis. Hij is daardoor bekend met de valkuilen en knelpunten waar professionals steeds weer mee te maken krijgen.

Sinds 2010 zet hij zijn expertise als opleidingskundige (ook binnen het Hoger Onderwijs) in als adviseur bij accreditaties, onderwijsontwikkeling en toetskwaliteit.

Arjan is gastdocent Leiderschapsvaardigheden in Projectmanagement bij de Hogeschool Inholland en heeft gastcolleges Projectmanagement en Innovatiemanagement gegeven aan de Hogeschool van Amsterdam en aan Hogeschool Windesheim.

Hij is APMG geaccrediteerd trainer PRINCE2, MSP Practitioner en Professional Scrum Master.

Trainingen

Socratisch modereren

Leer hoe je met de Socratische gesprekstechniek betekenis aan bijeenkomsten geeft en breng hiermee mensen nader tot elkaar.