Specialist in faciliteren

Begeleiden van Dialogen 4 – Intervisie


Intervisie is een krachtig middel om met en van elkaars ervaringen en inzichten te leren. Maar dat kan alleen als dit professioneel wordt begeleid. Zie jij jezelf als (toekomstig) begeleider van intervisiebijeenkomsten in welke professionele bezetting dan ook?

Dan helpt deze training je om met gebruik van dialoogtechnieken en inzichten uit de socratische gespreksfilosofie een professionele intervisiebegeleider te worden.

Je beschikt al over de basiskennis en -vaardigheden van de training ‘Begeleiden van Dialogen 1 – basistraining’. Deze passen we toe in een professionele setting van collega’s die op basis van casuïstiek een begeleide dialoog hebben, waaruit zij lering kunnen trekken.

Inhoud

Je krijgt de gelegenheid te oefenen met collegiale consultatie als intervisievorm in deze rol en doet tevens kennis op van meerdere praktische benaderingen voor intervisie.

Leerdoelen
  • verdieping dialoogvaardigheden en -inzichten.
  • gesprekstechnieken.
  • collegiale consultatie als intervisievorm.
  • krachtenveldanalyse.
  • socratische gespreksvoering.
  • verschillende werkvormen om intervisie meer diepgang te geven.
Resultaat

Na deze eendaagse training ben je in staat om als intervisiebegeleider professionele intervisie te verzorgen aan teams van professionals en/of samengestelde intervisiegroepen vanuit meerdere organisaties.

TrainingsinformatieDeze training wordt alleen in-company gegeven
Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
Eén dag.
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.
Voor wie

De training is bedoeld voor (toekomstige) begeleiders van intervisiebijeenkomsten in welke professionele omgeving dan ook.


Investering

De investering voor deze training bedraagt € 530 excl. BTW. Boek je deze training meer dan 30 dagen voor de startdatum dan krijg je een early-bird korting van € 25 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal op PDF.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Arjan van Bommel

zijn achtergrond als organisatiepsycholoog is zichtbaar in zijn aanpak van communicatie- en gedragsgerichte training van professionals.

Medewerkers van de volgende organisaties hebben deze training gevolgd