Specialist in faciliteren

Creatieve Aanpak voor Projecten


Als je regelmatig in projecten werkt, dan gebruik je waarschijnlijk steeds dezelfde manier voor de stakeholderanalyse en de risicoanalyse. Ook het opstellen van de projectplanning is een routine geworden. Misschien vind je dit allemaal wel prima, maar heb je er wel eens bij stil gestaan, dat deze ‘iedere-keer-hetzelfde-aanpak’ ervoor kan zorgen dat:

  • Jij en de projectleden de Project Start Up als een routine klus gaan zien?
  • Jullie iets over het hoofd kunnen zien?
  • Je wellicht verdieping mist?
  • Jij zelf en de projectleden niet meer helemaal scherp zijn.
  • Jullie er allemaal bar weinig energie van krijgen.

Maar hoe voorkom je dit? Wij bieden een creatieve oplossing!

Tijdens deze training leren we je creatieve werkvormen voor de standaard projectmanagement technieken. Door deze aanpak worden de deelnemers getriggerd om op een andere manier na te denken.

Resultaat

De standaard PM-producten krijgen door het toepassen van deze creatieve technieken een verdieping. Hierdoor kun je jouw project beter aansturen en komen de teamleden in de flow om vol energie aan het project mee te werken.

We leren je:

Op de eerste dag behandelen we de onderwerpen: het team, doel en scope en stakeholder analyse. Op de twee dag staan risico-analyse, planning en (tussen)evaluatie centraal.

Op basis van een centrale case ga je zelf aan de slag met deze onderwerpen/producten. Je krijgt van ons een set met werkvormen. Hieruit maak je je keuze. Daarna voer je de werkvorm zelf uit. De andere deelnemers zijn je projectleden.

Wat klanten ervan vinden

Springest is een onafhankelijke site waarop je meer dan 37.000 trainingen en de beoordelingen ervan kunt vinden. Wil je alle klantbeoordelingen van deze training lezen? Klik dan op de beoordelingsbalk.

Onze reviewpolicy vind je terug op de pagina ‘Onze regels‘.

TrainingsinformatieDeze training wordt alleen in-company gegeven
Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
Twee losse dagen.
Minimaal 5 en maximaal 24 deelnemers.
Voor wie

Deze creatieve training is bedoeld voor programmamanagers en projectleiders die erkennen dat de inzet van creativiteit noodzakelijk is om verdieping aan te brengen tijdens de Project StartUp. Om daarmee de basis te leggen voor succesvolle programma’s en projecten.


Investering

De investering voor twee dagen bedraagt € 1045 excl. BTW. Boek je deze training meer dan 30 dagen voor de startdatum dan krijg je een early-bird korting van € 50 excl. BTW.
Dit is inclusief cursusmateriaal op PDF, koffie/thee/fris en lunch.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Judith de Jong

faciliteert workshops en geeft trainingen. Hierbij helpt ze de deelnemers om uit hun routines te stappen. Ze is op haar best als het lukt om mensen te laten samenwerken en ze in flow te brengen. Hoe ze dat doet? Ze biedt structuur als dat nodig is en daagt je uit om jezelf te stretchen.

Nel Mostert

plaatst de onderdelen van een training in een praktisch perspectief met hands-on tips en feedback.

Henri Haarmans

daagt tijdens een training deelnemers uit het beste van zichzelf te laten zien. Net een stapje verder te gaan waardoor ze echt leren.

Medewerkers van de volgende organisaties hebben deze training gevolgd