Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Vergadertraining en stadswandeling Den Haag

Wil je het nuttige met het aangename verbinden, dan is deze combi echt iets voor je team.

  • ‘s Ochtends krijg je samen met je team de training ‘Resultaatgerichter en leuker Vergaderen‘.
    Samen met je team stel je de belangrijkste valkuilen van jullie vergaderingen vast en bedenk je er, al dan niet behulp van de tipkaarten, oplossingen voor.
  • Een lunch op je eigen locatie of op een mooie en inspirerende locatie in Den Haag.
  • ‘s Middags een rondwandeling door de vergaderstad van Nederland.
    Hierbij komt de gids terug op de valkuilen die jullie in de ochtend genoemd hebben. Hierdoor beklijven de valkuilen nog beter.
  • Afsluitend een borrel.
Resultaat

Aan het eind van de training zijn de eerste verbeteracties geïnitieerd en gaat het team vervolgens zelf aan de slag met het vergaderspel om een verbetercyclus in gang te zetten.

TrainingsinformatieDeze training wordt alleen in-company gegeven
Den Haag
Vergadertraing: 4 uur | Stadswandeling: 2 uur
Minimaal 6 en maximal 24 deelnemers
Veilig Trainen
De veiligheid van onze deelnemers en trainers heeft de hoogste prioriteit. Om die reden hanteren we het protocol ‘Veilig Trainen’ van de NOBTRA. Meer informatie hierover vind je hier.
Voor wie

Deze special is bedoeld voor teams die het nuttige met het aangename willen verbinden. Ze willen in één dag een stap zetten in efficiënter, resultaatgerichter en leuker vergaderen. Maar bovendien ook een leuke dag met elkaar hebben.


Investering

Deze special wordt helemaal op maat gemaakt. De prijs hangt dan ook sterk af van het totale arrangement waarvoor gekozen wordt.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Henri Haarmans

daagt tijdens een training deelnemers uit het beste van zichzelf te laten zien. Net een stapje verder te gaan waardoor ze echt leren.

Jacqueline Alders

deelt als stadsgids haar liefde voor de mooie stad Den Haag. Ze leidt je langs bekende en onbekende plekken. Ze laat je zien dat groepsprocessen van alle tijden zijn. Maar ook dat het leuk is om meer van de geschiedenis van mensen en gebouwen te weten.