Specialist in faciliteren

Vind Jezelf opnieuw uit met Muziek!

Wil je wel eens ervaren wat jouw favoriete muziek je te vertellen heeft? Deze online workshop laat jou reflecteren op je huidige én gewenste situatie en de stappen die je daartoe kunt zetten.

Ben je waar je zijn wilt of voel je je onrustig, omdat je iets anders wilt, maar niet zo goed weet wat? Of misschien zit je in je comfortzone, maar vind je dat je eigenlijk weer eens aan wat persoonlijke of professionele ontwikkeling toe bent. Je bent aan het goede adres als je met deze vragen speelt:

  • Waar sta ik nu?
  • Waar wil ik naar toe?

Gun jezelf een reflectieve en creatieve inspiratiesessie! Twee doorgewinterde trainer/coaches met een creatief kloppend hart: Judith de Jong (tevens uw ervaren Zoom-host) en Ocker A. Repelaer van Driel ontwikkelden een uniek online format om snel en toch diepgaand basale aspecten boven water te krijgen die je kunnen helpen bij je eerste ontwikkelingsstap.

Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Daarom deze nieuwe aanpak die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren. Trust the process….and the music! We nemen je mee naar de muzikale wereld, zodat je kunt ontdekken dat jouw muziekkeuzes antwoorden geven op vragen als:

♪ Wat vind ik belangrijk? Wat speelt er nu?

♪ Waar wil ik naar toe? Wat klinkt mij als muziek in de oren?

Resultaat

Door de verdiepende vragen van Ocker word je als deelnemer op scherp gezet om daadwerkelijk in actie te komen.

Wat klanten ervan vinden

Springest is een onafhankelijke site waarop je meer dan 37.000 trainingen en de beoordelingen ervan kunt vinden. Wil je alle klantbeoordelingen van deze training lezen? Klik dan op de beoordelingsbalk. Onze reviewpolicy vind je terug op de pagina ‘Onze regels‘.

TrainingsinformatieDeze training wordt alleen in-company gegeven
Zoom
2,5 uur.
Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.
Voor wie

Deze online workshop is bedoeld voor iedereen die een eerste stap wil zetten op een nieuwe weg en die deze stap ook online durft te zetten.


Investering

De investering van deze online workshop van 2,5 uur is € 75 excl. BTW.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

♪ Ocker Repelaer van Driel

gebruikt muziekkeuzes van deelnemers als inventarisatietool bij communicatie- en ontwikkelingsvraagstukken. Hij komt daarmee snel en diepgaand tot de kern.

Judith de Jong

faciliteert workshops en geeft trainingen. Hierbij helpt ze de deelnemers om uit hun routines te stappen. Ze is op haar best als het lukt om mensen te laten samenwerken en ze in flow te brengen. Hoe ze dat doet? Ze biedt structuur als dat nodig is en daagt je uit om jezelf te stretchen.