Specialist in faciliteren

Waarderend Faciliteren – opleiding

In de opleiding ‘Waarderend Faciliteren’ leer je teams, groepen en (veranderings)trajecten begeleiden vanuit een positieve focus. Je leert deelnemers hun eigen kracht ontdekken en hun ideeën omzetten in heldere acties en afspraken.

In de opleiding leer je de principes van Waarderend Faciliteren en leer je gebruik te maken van een brede waaier aan inspiratiebronnen, methoden en werkvormen. Het gaat hierbij vooral om hoe je deze inzet en gebruikt.

De opleiding ‘Waarderend Faciliteren’ bestaat uit de trainingen:

  1. Waarderend Faciliteren (level 1) – fundamenten;
  2. Waarderend Faciliteren (level 2) – werkvormen;
  3. Waarderend Faciliteren (level 3) – trajecten.

Deze trainingen zijn afzonderlijk te volgen en te boeken, maar kunnen ook in één keer geboekt worden.

Het voordeel van de opleiding boeken is dat je een aanzienlijke korting op je investering krijgt.

Wat klanten ervan vinden

Springest is een onafhankelijke site waarop je meer dan 37.000 trainingen en de beoordelingen ervan kunt vinden. Wil je alle klantbeoordelingen van deze training lezen? Klik dan op de beoordelingsbalk. Onze reviewpolicy vind je terug op de pagina ‘Onze regels‘.

Trainingsinformatie5 april 2023

De opleiding wordt gegeven op 5 en 6 april, 10 en 11 mei en 21 en donderdag 22 juni 2023. Alle dagen van 09:30 - 17:00 uur. Deze editie heeft een startgarantie.

21 september 2023

De opleiding wordt gegeven op 21 en 22 september, 19 en 20 oktober en 7 en 8 december 2023. Alle dagen van 09:30 - 16:30 uur.

Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
3-maal twee aaneengesloten dagen + één online intervisiebijeenkomst.
minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers
Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die met groepen werkt (facilitators, trainers, procesbegeleiders, teamcoaches, (organisatie)adviseurs, beleidsmakers, leidinggevenden, begeleiders van inspraakavonden/ burgerparticipatie of dagvoorzitters). En die vanuit kracht willen leren werken. Er wordt gewerkt op basis van je eigen casuïstiek. Hierdoor kan elke deelnemer op zijn eigen niveau leren. Enige ervaring met het faciliteren/begeleiden van bijeenkomsten is noodzakelijk.


Investering

Deelnamekosten aan level 1, 2 en 3 los geboekt zijn € 3285,-. Boek je de drie levels in één keer, dan betaal je € 3135,- óf slechts € 2985,- excl. BTW met de extra early-bird korting als je minimaal 30 dagen voor het eerste level boekt! Een extra korting dus van € 300,-!


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Arjan van Vembde

is gespecialiseerd in de filosofie en methode van Appreciative Inquiry en schreef het boek ‘Werken vanuit kracht, snelle introductie in waarderend onderzoek’.

Onze klanten