Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Zakelijk Tekenen – graphic facilitation

Heb je training ‘Zakelijk Tekenen – de basis’ of een vergelijkbare training gevolgd?

Ben je al bezig met zakelijk tekenen op je werk?

Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je nu je tekenvaardigheden nog verder uitbreiden?

Dan is deze training een mooie volgende stap voor jou.

Wat doen we?

In de training ‘Zakelijk Tekenen – Graphic facilitation’ ga je nog veel meer oefenen met je beeldbibliotheek, visueel faciliteren, live tekenen, visuele templates en andere visuele werkvormen.

Bovendien is er ruimte om te reflecteren op jouw zakelijk tekenen ervaringen op jouw werk tot nu toe. Wat gaat er goed, wat kan beter en hoe kun je dat aanpakken?

Resultaat

Het maken van tekeningen tijdens een meeting wordt voor jou een tweede natuur. Hierdoor vragen Klanten je terug, want je tekeningen laten precies zien waar de schoen wringt.

Wat klanten ervan vinden

Behoor tot de eerste deelnemers die deze verdiepende training gaan volgen.

Springest is een onafhankelijke site waarop je meer dan 37.000 trainingen en de beoordelingen ervan kunt vinden. Wil je alle klantbeoordelingen van deze training lezen? Klik dan op de beoordelingsbalk.

Trainingsinformatie24 januari 2022

De trainingstijden zijn van 09:30 - 16:30 uur.

De training wordt gegeven bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg of bij een in-company op de eigen locatie.
6,5 uur
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.
Veilig Trainen
De veiligheid van onze deelnemers en trainers heeft de hoogste prioriteit. Om die reden hanteren we het protocol ‘Veilig Trainen’ van de NOBTRA. Meer informatie hierover vind je hier.
Voor wie

Voor iedereen die nog beter wil leren communiceren met stift en papier en die de training ‘Vergroot je Impact met Zakelijk Tekenen’ (of een vergelijkbare training) hebben gevolgd of die ervaring hebben met zakelijk tekenen.


Investering

De investering voor deze training van 1 dag van 6,5 uur bedraagt € 520,- excl. BTW. Boek je deze training meer dan 30 dagen voor de startdatum dan krijg je een early-bird korting van € 25,- excl. BTW.
Dit bedrag is inclusief stiften, een visueel verslag, koffie/thee en een lichte maaltijd.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Wouter Niks

begeleidt groepen in diverse soorten meetings. Hij biedt overzicht en structuur in de soms complexe materie. Wouter maakt daarbij gebruik van visualisatie: tekeningen voor duiding, verheldering en om deelnemers door de sessie te loodsen. Hij leert je graag hoe je impactvolle tekeningen maakt.