Specialist in faciliteren

Zakelijk Tekenen – de basis


Eenvoudige visualisaties kunnen inzicht en overzicht creëren in je werk. Complexe zaken worden opeens helder door ze te verbeelden. Handig bijvoorbeeld als je met collega’s aan het vergaderen bent, een presentatie moet geven of een model wilt uitleggen in je training. En het mooie is: je hoeft hiervoor geen tekenaar te zijn.

In de training Zakelijk Tekenen leer je hoe je jouw ideeën en plannen visueel kunt maken. Na de training heb je voldoende in huis om visueel te werken. Je collega’s zullen verbaasd zijn.

Resultaat
  • Je bent in staat simpele tekeningen te maken waarmee je je impact kunt vergroten.
  • Je weet hoe je visualisatie kunt inzetten in vergaderingen, plannen, bijeenkomsten, notulen, etc.
  • Je hebt je eigen stijl van zakelijk tekenen ontdekt.
  • Je hebt meer vertrouwen in je eigen visuele vaardigheden.
  • Je ontdekt hoe simpele tekeningen uitkomst bieden en hoe je tekenen in je werk kunt inzetten als nieuwe vorm van communiceren.

Deze training wordt fysiek gegeven. Op verzoek is online ook mogelijk.

Wat klanten ervan vinden

Springest is een onafhankelijke site waarop je meer dan 37.000 trainingen en de beoordelingen ervan kunt vinden. Wil je alle klantbeoordelingen van deze training lezen? Klik dan op de beoordelingsbalk. Onze reviewpolicy vind je terug op de pagina ‘Onze regels‘.

Trainingsinformatie10 juni 2024

De training wordt gegeven van 09:30 - 16:00 uur. Deze training heeft een startgarantie.

30 september 2024

De training wordt gegeven van 9:30 - 16:00 uur

De training wordt gegeven op Landgoed de Horst in Driebergen
6,5 uur
Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.
Voor wie

Voor iedereen die wil leren communiceren met stift en papier om daarmee de impact te vergroten van vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten, notulen, plannen, etc. En die wil ervaren hoe effectief een simpele tekening kan zijn in zijn of haar werk. Ervaring met tekenen is absoluut niet nodig.


Investering

De investering voor deze training van 1 dag van 6,5 uur bedraagt € 530,- excl. BTW. Boek je deze training meer dan 30 dagen voor de startdatum dan krijg je een early-bird korting van € 25 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief stiften, een visueel verslag, koffie/thee en een lichte maaltijd.


In-company
De training wordt ook in-company gegeven. Neem hiervoor contact met ons op. Voor deze opleiding gelden de Algemene voorwaarden en de Privacy verklaring

Trainingsaanpak

Download de folder
Contact

Blijf op de hoogte

Over nieuwe trainingen en technieken, meld je hier aan.

De trainer(s)

Wouter Niks

begeleidt groepen in diverse soorten meetings. Hij biedt overzicht en structuur in de soms complexe materie. Wouter maakt daarbij gebruik van visualisatie: tekeningen voor duiding, verheldering en om deelnemers door de sessie te loodsen. Hij leert je graag hoe je impactvolle tekeningen maakt.

Judith de Jong

faciliteert workshops en geeft trainingen. Hierbij helpt ze de deelnemers om uit hun routines te stappen. Ze is op haar best als het lukt om mensen te laten samenwerken en ze in flow te brengen. Hoe ze dat doet? Ze biedt structuur als dat nodig is en daagt je uit om jezelf te stretchen.

Medewerkers van de volgende organisaties hebben deze training gevolgd