Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Ervaar en leer hoe muzikale werkvormen je kunnen helpen binnen je eigen team of in je werk als trainer/facilitator om (team)zaken te duiden, diepgang te zoeken en een frisse blik te krijgen. En dat op Blue Monday! Want op 18 januari 2021 is het weer raak: Blue Monday!

De term Blue Monday is in 2005 bedacht door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij meldde dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Goede voornemens zijn mislukt, vakanties lijken ver weg, de dagen zijn donker en de maandag is de eerste dag van de werkweek. En het gaat vast ook regenen..!
Diane Charlemagne zong er over: Why does my heart feel so bad? Why does my soul feel so bad? Blues monday to come? Bekijk en luister naar haar onvergetelijke uitvoering.

Heb je Blues Monday op 20 januari 2020 gemist? Bekijk dan hier het videoverslag.

Bij de Facilitation Academy is het geen Blue Monday, maar maken we er een

‘Blues Monday‘

van met vier creatieve workshops. Na afloop ga je vol inspiratie naar huis met nieuwe technieken en werkvormen die je meteen kunt toepassen.

Deze unieke middag bieden we aan voor de speciale Blues Monday prijs van € 150 (excl. BTW en excl. lunch). Meld je nu aan. De rekening krijg je pas op 2 januari 2021.

Meld je aan


Programma

Het programma voor 2021 is nog niet bekend.

Meld je aan


Workshops

De workshops voor 2021 is nog niet bekend.

Meld je aan


Datum, locatie en tijden

Datum: 18 januari 2021
Tijden: 12:15 – 18:00 uur
Locatie: De Strategiefabriek Europalaan 100 (vierde verdieping) 3526 KS Utrecht

Meld je aan


Kun je niet wachten tot 2021. Meld je dan aan voor de training

♪ CREAT♪VE PROBLEM SOLVING “Daar zit muziek in”