Specialist in faciliteren
Het online facilitation café – lekker ongedwongen met collega’s bij elkaar komen

Het café is bedoeld om met collega facilitators ervaringen uit te wisselen, elkaar te helpen met vragen die je hebt of gewoon met vakgenoten ervaringen uit te wisselen. Misschien heb je wat te vertellen of te vragen over een workshop die je hebt gefaciliteerd, of gaat faciliteren.

Dan is het Facilitation Café de ontmoetingsplek voor jou. Je kunt binnenkomen wanneer je wilt, en weggaan als je weggaat. Er zijn geen voorbereidingen, er moet niks, je mag dingen inbrengen als je dat wilt, je kunt ook leren van anderen, nieuwe collega’s ontmoeten of bijpraten met collega’s die je mogelijk al een tijdje niet gezien hebt.

Ondertussen maak je kennis met de trainers van de Facilitation Academy en mag je uiteraard vragen stellen over het trainingsaanbod van de Facilitation Academy.

Het café is gratis, maar we vragen je wel je aan te melden. Op de ochtend van het café ontvang je per mail de inloggegevens.
Om de administratie niet te complex te maken, dien je je voor elk café apart aan te melden.

Ja, ik meld me aan voor het volgende café

Openingsdagen 2022

Het online facilitator café is vanaf het najaar 2022 voortaan op de 1ste maandag van de maand van 16:00 – 17:00 uur open. Het eerstvolgende café is op maandag 3 oktober.

Onderwerpen uit het vorige café
  • De opdrachtgever wil in ene bijeenkomst van 2 uur met 50 personen groepjes een presentatie laten geven. Hoe buig ik deze presentatiedrang om naar interactie?
  • Hoe ga je om met de deelnemer die er niet wil zijn?
  • Wie heeft er ervaring met het faciliteren van jongeren?
  • Hoe leg je de opbrengst van een meeting vast, zodat de deelnemers er ook daadwerkelijk wat mee gaan doen?
  • Hoe maak je een actiegerichte meeting?

Ja, ik meld me aan voor het volgende café