Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Om de Verdiepingsmiddag face2face door te kunnen laten gaan nemen we een aantal maatregelen, zodat de middag voor iedereen veilig bij te wonen is. Met de kennis van nu, 14 april 2021, nemen we de onderstaande maatregelen. Indien de komende weken blijkt dat we deze maatregelen aan moeten passen, dan passen we ze aan en stellen we je daarvan op de hoogte.

Aanmelding

Bij je aanmelding dien je gelijk een voorkeur op te geven voor de workshopstroom die wilt volgen. Aan de hand van het aantal aanmeldingen per workshopstroom wordt de zaal gekozen. Hiermee zorgen we er voor dat elke workshop een gepaste ruimte heeft.
Daarnaast beperken we het aantal deelnemers dat zich kan aanmelden voor de Verdiepingsmiddag.

Vlak voor de Verdiepingsmiddag

We stellen het op prijs als je vlak voor de Verdiepingsmiddag een eigen sneltest uitvoert. Geeft deze sneltest aan dat je positief bent of heb je Corona-gerelateerde klachten of ben je positief bevonden in een reguliere test, meld je dan af.
Indien je al betaald hebt, geven we je de keuze om het bedrag van je inschrijving teruggestort te krijgen of om dit bedrag te reserveren als korting op een training of een volgende Verdiepingsmiddag. Heb je nog niet betaald, dan hoef je vanzelfsprekend niet te betalen.

Tijdens de middag zelf

We nemen de volgende maatregelen:

  • We houden ons aan de richtlijnen die de locatie opgesteld heeft. De actuele richtlijnen zijn Factsheet coronamaatregelen KdK.
  • Er is geen centrale incheckbalie. Bij aankomst ga je dus gelijk naar de zaal waar jouw workshopstroom plaatsvindt. Dit voorkomt een wachtrij bij binnenkomst.
  • Tijdens de middag houden we ons aan het dan geldende Corona-protocol van de Nobtra (Nederlandse Orden van BeroepsTRAiners). Het actuele protocol is ProtocolVeiligTrainen-17november2020.
  • Er vindt wel een gezamenlijke opening en afsluiting plaats. Maar deze zal in tegenstelling tot andere Verdiepingsmiddagen niet plenair zijn. We zullen je laten ervaren dat je de gezamenlijkheid ook op een andere manier kunt creëren. Ook hiermee zorgen we er voor dat het aantal contactmomenten geminimaliseerd wordt.
  • Als het weer het toelaat en het mogelijk is om de workshop buiten te geven, dan vinden de workshop buiten plaats.
  • Er vindt geen afsluitende borrel plaats.