Dé autoriteit in trainingen en advies op het gebied van faciliteren
Van idee naar realiteit

In deze workshop combineren twee trainers, Marieke van Laar en Arjan van Bommel, hun expertises.

Je leert  technieken om creatief en onbelemmerd ideeën te verzamelen. Om ze vervolgens tot realisering te brengen door een reality check toe te passen.

In de workshop maken Marieke en Arjan gebruik van oefeningen en de mindset uit het improvisatietheater. Daarmee train je je fantasiespier, het denken in “what if” en in scenario’s, zonder angst om te falen. Je leert technieken en tools die je brein aanzetten in het denken in mogelijkheden, om je ruimte van fictie te vergroten. We gaan veel spelen en ervaren, lachen en leren.
Je leert reflecteren op te maken keuzen aan de hand van een aantal kernvragen die je helpen om van droom tot realiteit te komen. We schromen niet om te praten over belemmerende gedachten.

Wat neem je mee?
  • Je leert creatief denken én doen.
  • Je leert dat onverwachte situaties en tegenwerpingen vaak niet de belemmering zijn, maar je perspectief verbreden en je weer meer kansen bieden.
  • Je ervaart een andere mindset om om te gaan met onzekerheid en met plannen en dromen en nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling
  • Je gaat naar huis met een reeks speelse werkvormen en inzichten en inzichten om keuzes te maken en je eigen droom verder te brengen.

De workshop is erg actief en interactief. Zorg dat je in een ruimte bent waar je ongestoord kan praten (lachen) en bewegen.

Logistieke informatie

Datum : maandag 14 februari 2022.
Tijd: 13 – 16 uur
De workshop vindt plaats in Zoom met regelmatig pauze en “even van het scherm af”.
Minimaal 6 en maximaal 20 deelnemers.

Investering

De investering voor deze inspirerende workshop bedraagt € 45 excl. BTW,

Ja, ik meld me aan