Specialist in faciliteren

Tweede ‘Faciliteren van Professionals’ van 2018 afgerond

Afgelopen dinsdag is de tweede opleiding  ‘Faciliteren van Professionals’ van 2018 afgerond. Nel Mostert en Henri Haarmans hebben wederom vijf enthousiaste deelnemers opgeleid om workshops te faciliteren.

In eerste instantie werd door de deelnemers het aantal van vijf deelnemers als weinig ervaren. Gaandeweg de training begrepen ze, dat ze hierdoor vaker konden oefenen en reflectie op hun optreden als facilitator kregen. Hierdoor is het een intensieve opleiding waarin de deelnemers grote sprongen vooruit maken. Het maximum aantal deelnemers voor deze opleiding is zes.

Tijdens deze laatste dag hebben de trainers de deelnemers ook laten oefenen met andere reflectievormen. Dat zorgde voor een goede afwisseling in dynamiek. Bovendien heeft iedereen ervaren dat elke reflectievorm een specifiek doel heeft en dus andere resultaten oplevert.

Wil jij kennismaken met de Facilitation Academy en haar trainers, dat kan op 24 mei tijdens de ‘Verdiepingsmiddag Faciliteren‘. Wees er snel bij, want er is nog maar beperkt plek.

Wil jij leren faciliteren, dat kan de volgende opleiding ‘Faciliteren van Professionals‘ start op 12 september.