Specialist in faciliteren

Uitverkochte Verdiepingsmiddag Faciliteren over ‘Meervoudige Intelligenties’

Op 4 november 2019 organiseerden we de 4e Verdiepingsmiddag Faciliteren. Deze stond in het teken van ‘Meervoudige Intelligenties‘.

 

Video-verslag

Programma

In 8 workshops werd er aan oplossingen gewerkt:

 • Er zit muziek in door Judith de Jong en Ocker Repelaer van Driel.
 • Durf jij van binnen naar buiten te gaan? door Jolanda Buter en Theo Hoogink.
 • Ieder heeft zo zijn eigen verhaal door Janneke Tanja en Harry Barendse.
 • Creatief en Beeldend aan de slag met eren diepere laag door Wilfred Juffermans en Wouter Niks.
Reacties van deelnemers

Op Springest werd deze Verdiepingsmiddag met gemiddeld een 9 beoordeeld. Een resultaat waar we trots op zijn. Een paar van de opmerkingen uit de reacties:

 • “Een inspirerende middag met het netwerk van de Facilitation Academy. Een leuke workshop over inzetten van muziek bij het faciliteren – direct een idee daarvan ingezet in mijn eigen organisatie. We maken een organisatie-spotify playlist voor dit jaar om later op terug te kijken.
  Ook een interessante workshop over visueel en ruimtelijk faciliteren.
  De Facilitation Academy brengt veel kennis over faciliteren samen!”
 • “Een zeer inspirerende middag met veel praktische tools die ik zelf in sessies en trainingen kan toepassen. Een workshop van Janneke Tanja en Harry Barendse over hoe je de oorzaak van problemen in een organisatie achterhaalt en dit in een sprekend verhaal vertelt. Een workshop van Ocker Repelaer van Driel en Judith de Jong over hoe je muziek in kan zetten in je sessies. Heel veel dank voor deze middag. Ik kijk uit naar de volgende sessie. “
 • “Inspirerende workshops, fijne sfeer, lekkere lunch, goede tijdbewaking. Fijn om met andere facilitators aan het werk te zijn. Meeste inspiratie opgedaan bij Judith de Jong en Ocker hoe ik muziek kan inzetten in mijn werk met groepen, hoe ik met behulp van muziek verhalen kan laten vertellen en een diepere laag kan aanboren. “
Volgende Verdiepingsmiddag

De volgende Verdiepingsmiddag wordt georganiseerd op 11 mei 2020. Je kunt je vanaf nu aanmelden.

Meld je aan