Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Verdiepingsmiddag ‘Zintuiglijk Faciliteren’ op 30 november 2018

Bij de Academy willen we meerdere kanten van en visies over faciliteren belichten. Dat laatste doen we in zogenaamde Verdiepingsmiddagen. Op 30 november is de volgende en deze staat in het teken van

Zintuiglijk Faciliteren

Je leert werkvormen en technieken om alle zintuigen van je deelnemers te betrekken. Met onze zintuigen nemen we waar en daarmee zijn ze dus een belangrijk instrument waarmee wij als facilitators werken. In vijf workshops laten de workshopleiders je ervaren hoe je de vijf zintuigen kunt inzetten in jouw workshop of bijeenkomst.
De middag is als een carrousel opgezet. Dat houdt in dat je alle vijf de workshops bezoekt en daarvan kennis opdoet. Na afloop kun je zelf bepalen met welke van de vijf je zelf aan de slag wilt. Iedereen heeft namelijk zo zijn voorkeur voor één of meerdere zintuigen.

We willen alle deelnemers graag de ruimte geven tijdens de workshops. Om die reden is er slechts plek voor 60 deelnemers (5 groepen van 12).

Het programma voor de middag is in hoofdlijnen af en staat op de site. De komende week brengen we de verdieping aan.

Tot 1 oktober geldt daarom een vroegboektarief van € 75 excl. BTW. Vanaf 1 oktober wordt het € 95 excl. BTW.

Hiervoor krijg je vijf verdiepende workshops én een kortingsvoucher van € 75 excl. BTW op een training of opleiding van de Academy. Deze voucher is geldig t/m 31 december 2019.

Op de pagina van ‘Zintuiglijk Faciliteren‘ lees je meer over het programma en kun je je ook aanmelden.

Je kunt je ook direct aanmelden.