Integraal en optimaal begeleiden van groepen

Versie 10 van de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ is beschikbaar

Twee maanden na het verschijnen versie 1 van de handleiding ‘Faciliteren van Online Meetings’ verscheen vandaag versie 10 van de handleiding samen met versie 7 van de werkvormen. De handleiding is mede dankzij de input van lezers aan het uitgroeien tot een standaard werk over het faciliteren van online meetings. In deze twee maanden is het aantal pagina’s gegroeid van 31 naar 79 en is de lijst met bronnen gegroeid naar 74.

In de handleiding wordt niet alleen aandacht besteed aan het uitvoeren van de online meeting, maar is er ook veel aandacht voor de verschillen tussen face2face en online meetings, de voorbereiding van de meeting, de veiligheid voor de deelnemers etc. De handleiding bevat tevens een overzicht van tientallen tools verdeelt over 7 categorieën die gebruikt kunnen worden bij online meetings.

De set met werkvormen bevat inmiddels 48 werkvormen die online uitgevoerd kunnen worden. En er komen er bij elke versie bij.

Ja, ik wil een abonnement


Aankondiging Online Verdiepingsmiddag Faciliteren

Op 22 juni (10:00 – 11:30 en 14:00 – 15:30 uur) organiseert de Facilitation Academy een online Verdiepingsmiddag Faciliteren met als titel:

De reis gaat verder – Never waste a Good Crisis

 

Workshops

Een Creatieve Online PSU door Judith de JongNel Mostert en Henri Haarmans.
Door creatieve technieken te gebruiken bij het opstellen van projectmanagement producten krijgt de inhoud van deze producten een verdieping. Maar hoe pas je tijdens een online meeting deze technieken toe? In deze sessie ga je het ervaren. (ochtend workshop)

Online Gespreksvoering door Frank Snieder en Theo Hoogink
Een combinatie van NLP- en MGV-technieken om goed contact te maken met je opdrachtgever en de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen. Natuurlijk kun je deze technieken ook gebruiken tijdens workshops om reacties van deelnemers te verdiepen. (middag workshop).

Abonnees op de handleiding kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de Verdiepingsmiddag.

 
Lees meer en aanmelden